За нас

Паркетсенс ПРО е наистина млада фирма. Нашата история е в бъдеще време :) Но не сме без корени и традиции. Ние сме естествено продължение на седемгодишния опит на пазара на бутика за паркет „Паркетсенс”.
Насочихме се изцяло към предлагане на продукти и услуги, свързани с професионалната подготовка, монтажа, реновирането и поддръжката на естествения паркет.
Селекцията от замазки, грундове, лепила, лакове, масла, почистващи препарати и работни материали на едни от най-добрите световни производители, която сме подготвили за българския пазар, гарантира качество и рентабилност на инвестицията Ви. За нас работи и екип от професионалисти, от чиято помощ бихте могли да се възползвате на всеки един етап от „живота” на паркета Ви – от замазката до цикленето и лакирането.
Вярваме, че естественият паркет е най-добрата подова настилка и за него е необходима отлична професионална грижа. Убедихме се, че българските потребители ценят качеството и предпочитат да получат комплексно обслужване, което се радваме, че вече може да предложим.
Свържете се с нас и ще получите най-добрата оферта, съчетаваща качеството на използваните материали и професионалната им експлоатация от отлично подготвени специалисти.