Годишна среща за партньорите на Uzin в Белград

На 8 и 9 декември в Белград се проведе среща между балканските партньори на Uzin. Екипът на Паркетсенс ПРО бе представен от управителя на фирмата – Анатоли Миланов и мениджъра проекти – Георги Бозуков. На събитието присъстваха наши колеги от Словения, Хърватска и Сърбия. Бяха презентирани нови продукти и подбрани технологични решения на компанията. Всеки от гостите имаше възможност да проведе разговор с представителите на домакините от Uzin в лицето на Uwe Muess и Istvan Boszornenyi, които отговарят за дистрибуцията в нашия регион.

Нашите представители проявиха най-голям интерес към новия уред на Wolff за дистанционно измерване на влажността и температурата HM Box. Той ще е особено полезен в работата им в предвид непрекъснато увеличаващия се брой на обектите на Паркетсенс ПРО извън столицата. Особено впечатлени са и от практичността на новата замазка Uzin NC 111 BiColor, която e с различен цвят при полагане и след изсъхване. Дизайнерската система за епoксидни подове Re:floor също привлече вниманието им.

Анатоли Миланов и Георги Бозуков обсъдиха и посоките, в които ще се развиват партньорските отношения на Паркетсенс ПРО и Uzin. За първата година и половина работа с Uzin Паркетсенс ПРО се очертава като техния най-сериозен потребител и дистрибутор на българския пазар. Тепърва ще споделяме с вас новини в тази посока. Ще започнем след най-голямото изложение за строителство и архитектура BAU 2019, което ще се проведе между 14 и 19 януари в Мюнхен. Засега ще споменем само, че предстоят тренинги на наша територия, както и обучения за майсторите ни в Германия.